Petra Marčinko i Sara Svetac do novog polufinala

Petra Marčinko i Sara Svetac do novog polufinala

Nakon što su prošlog tjedna igrale u završnici Fujairaha, Petra Marčinko i Sara Svetac korak su do novog međusobnog finala. Naime, njih su se dvije plasirale u polufinale juniorskog ITF turnira 4. ranga u Dubaiju. Drugopostavljena Petra je u četvrtfinalu bila bolja od Ruskinje Ksenije Zajceve (3:6, 6:1, 6:2) te će joj u petak suparnica biti 7. nositeljica, Čehinja Lucie Havličkova. Sara je, pak, ekspresno odradila posao protiv 4. nositeljice, Estonke Carol Plakk (6:1, 6:2) te će sada igrati protiv Ruskinje Diane Lemanove.

Egipćanin Karim Ibrahim (12. nositelj) svladao je Marina Jakića (7.) u dvoboju 3. kola juniorskog ITF turnira 4. ranga u Kairu – 6:4, 7:5.

Marijana Majetić imala je u četvrtak dvostruki program na juniorskom ITF turniru 5. ranga u kenijskom Nairobiju (zemljana podloga) – prvo je u 2. kolu pobijedila Indijku Adithi Are (3:6, 6:4, 10:5), da bi u četvrtfinalu izgubila od Irkinje Celine Simunyu – 6:1, 6:4.

Nora Knežević poražena je u dvoboju 2. kola juniorskog ITF turnira 5. ranga u Sofiji (dvorana – tvrda podloga) od Slovakinje Mie Cudejove – 6:4, 2:6, 6:2.

Organizacije