Počela prodaja pojedinačnih ulaznica

Počela prodaja pojedinačnih ulaznica

U ponedjeljak je u sustavu ulaznice.hr počela i prodaja pojedinačnih ulaznica za predstojeći polufinalni susret Svjetske skupine Davis Cupa između Hrvatske i Francuske, koji će se održati u Zadru od 16. do 18. rujna. 

Nakon što su se u prvoj fazi prodavali isključivo kompleti za sva tri dana, sada je moguće kupiti kartu za bilo koji dan programa (petak, subota ili nedjelja), i to bilo na adresi http://www.ulaznice.hr/ bilo na nekom od dvjestotinjak prodajnih mjesta širom Hrvatske.

U ponudi su karte za dva različita sektora tribina, a ovisno o sektoru kreće se i cijena. Za mjesta do 20. reda cijena je 90 kuna za pojedinačne mečeve u petak i nedjelju, te 70 kuna za subotnji meč parova. Za kupovinu cijelog paketa za sva tri dana (koji će još neko vrijeme biti u prodaji) predviđen je popust i cijena iznosi 200 kuna. Za mjesta od 21. reda naviše cijena je 70 kuna za pojedinačne, te 50 kuna za meč parova. Cijena paketa za tri dana također ima obračunat popust te iznosi 150 kuna.

Na dane odigravanja mečeva ulaznice će se moći kupiti i na blagajni dvorane, pod uvjetom da ih preostane nakon razdoblja pretprodaje. Naime, interes je bio velik već za nabavku kompleta karata, a na temelju rezervacija i prodaje u prvih nekoliko sati u ponedjeljak, postoji mogućnost da će do početka priredbe dvorana biti rasprodana, te da na dane odigravanja mečeva slobodnih ulaznica više neće biti.

Počeci mečeva u petak i nedjelju predviđeni su u 14, a u subotu u 15 sati.

Organizacije