Ulaznice za Adria Tour u prodaji od četvrtka u 9 sati

Ulaznice za Adria Tour u prodaji od četvrtka u 9 sati

Prodaja ulaznica za teniski megaspektakl Adria Tour koji se idućeg vikenda, od 19. do 21. lipnja održava na posebno za njega izgrađenom stadionu na ŠC Višnjik u Zadru, počet će u četvrtak u 9 sati. Atraktivne teniske mečeve igrat će prvi igrač svijeta Novak Đoković, hrvatski asevi Borna Ćorić i Marin Čilić te brojni drugi. Suorganizator zadarskog turnira je Hrvatski teniski savez, a dio prikupljenjih sredstava namijenjen je za izgradnju Nacionalnog teniskog centra u Zagrebu.

Ulaznice se mogu kupiti u sustavu www.ulaznice.hr.

Za petak, 19. lipnja; od 1. do 7. reda ulaznice se prodaju po cijeni od 170 kuna, od 8. pa do 16. reda cijena iznosi 140 kuna, a od 17. reda nadalje cijena karte iznosi 120 kuna. U petak teniski program počinje svečanim otvaranjem u 17 sati, a zatim slijede egzibicija Novaka Đokovića i zvijezde Toura (17.30 sati) te ždrijeb u 19 sati.

Kupljene ulaznice vrijede i za glazbeni dio programa u kojem će u petak, 19. lipnja od 21 sat koncert održati Gibonni.

Za subotu, 20. lipnja: od 1. do 7. reda ulaznice se prodaju po cijeni od 200 kuna, od 8. pa do 16. reda cijena iznosi 180 kuna kn, a od 17. reda nadalje cijena karte iznosi 150 kuna. Subotnji teniski program počinje u 12 sati egzibicijskim mečom Donne Vekić i Olge Danilović, a nastavlja se prvim dijelom programa koji počinje u 14 sati i drugim s početkom u 19 sati.

Nositelji ulaznica za subotu s njima mogu ući i na koncert Petra Graše koji se u održava od 21 sat.

Za nedjelju, posljednjeg dana turnira, cijene su sljedeće: od 1. do 7. reda ulaznice se prodaju po cijeni od 200 kuna, od 8. pa do 16. reda cijena iznosi 180 kuna, a od 17. reda nadalje cijena karte iznosi 150 kuna. Nedjeljni tenis počinje u 14 sati dok su finalni susreti na rasporedu u 20 sati. 

S nedjeljnim ulaznicama može se ući na koncert gosta iznenađenja koji će nastupiti u 21 sat.

Cijena VIP ulaznica za svaki dan iznosi 750,00 kuna.

Adria Tour organizira najbolji tenisač ATP-a Novak Đoković kako bi promovirao sport, pozitivne vrijednosti i fair-play, ali i skupio sredstva za one kojima je pomoć potrebna. Uzbudljivi teniski mečevi, svjetski poznata imena bijelog sporta i bogat popratni program jamče da nas u Zadru idućeg vikenda čeka pravi praznik tenisa. 

Organizacije