Poziv zainteresiranim klubovima, za organizaciju kvalifikacijske skupine “Tennis Europe Challenge 2020, by Head”, 23.-26.7.2020

Poziv zainteresiranim klubovima, za organizaciju kvalifikacijske skupine “Tennis Europe Challenge 2020, by Head”, 23.-26.7.2020

Svim klubovima,

Budući je došlo do otkaza jednog od organizatora kvalifikacijskog turnira, usljed novonastale situacije i corona virusa, TE se jučer javio s pozivom i postavio rok za prijavu od samo dva dana, do petka 3.4.2020. godine.

Znamo da nije vrijeme i da smo svi u neizvjesnosti koliko će sve ovo trajati, ali budući smo zaprimili poziv od Tennis Europe javljamo Vam se da ukoliko ste zainteresirani za organizaciju natjecanja, da se još uvijek možete prijaviti na predmetni poziv. 

Radi se o pozivu zainteresiranim organizatorima koji žele biti domaćini kvalifikacijske skupine u kojoj će nastupati i naša reprezentacija/ukupno do 8 momčadi/ “Tennis Europe Challenge 2020, by Head”, u kategoriji dječaka do 12 godina. Kvalifikacijski susreti prema kalendaru trebaju se igrati se od 23.-26. srpnja 2020. godine.

Uvjete koje je organizator dužan ispuniti možete pronaći u prilogu ove objave, gdje se nalaze sve potrebne informacije. Napominjemo da je vrlo uspješno kvalifikacijsku skupinu/Winter cup/do 12 godina, protekle godine organizirao TK “Ogulin”.

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, slobodno nam se javite, a ukoliko ste zainteresirani molimo Vas da pročitate uvjete iz priloga, ali i javite putem e-maila: [email protected]  kako bismo imali informacije o Vašem interesu.

Nadamo se brzom završetku pandemije i boljim vremenima za sve.

Lijepi pozdrav

Organizacije