Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković na Adria Touru u Zadru

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković na Adria Touru u Zadru

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković posjetio je teniski spektakl Adria Tour koji se ovog vikenda održava u Zadru. Premijer je uživao u uzbudljivom teniskom meču između najboljeg svjetskog tenisača Novaka Đokovića i Peđe Krstana, a osvrnuo se i na nedavno otvoreni Regionalni teniski centar Hrvatskog teniskog saveza.

”Imao sam priliku nedavno u društvu predsjednice Hrvatskog teniskog saveza Nikoline Babić obići Regionalni teniski centar i mora se priznati da je odrađen izvrstan posao. Siguran sam da će ovaj teniski kompleks biti mjesto na kojem će nastajati nove dalmatinske i hrvatske teniske zvijezde!” – izjavio je predsjednik Vlade RH Andrej Plenković te dodao: ”Adria Tour izvrsna je reklama za Hrvatsku i primjer uspješne organizacije sportskog natjecanja. Cijeli svijet danas gleda sliku ovog sportskog spektakla u Zadru, a to je slika koju želimo poslati svima. ”

Premijer se susreo i s Novakom Đokovićem te prvom reketu svijeta poželio dobrodošlicu u Hrvatsku i zahvalio mu na inicijativi pokretanja Adria Toura kao i angažmanu na turniru u Zadru. Čestitao je i direktoru zadarskog turnira Goranu Ivaniševiću na dobroj organizaciji te poželio sreću Marinu Čiliću prije njegovog susreta s Andrejem Rubljovom.

Foto: Mario ĆUŽIĆ

Organizacije