Produžetak roka za prijavu turnira koji počinju 27. ožujka

Produžetak roka za prijavu turnira koji počinju 27. ožujka

Obavještavamo sve natjecatelje da se zbog uvođenja novog programa “Tournament Planner” IZNIMNO PRODUŽUJE rok za prijavu turnira koji započinju 27. 3. 2021. Produženi rok za prijavu je četvrtak (25. 3. 2021.) do 12 h.

Hrvatski teniski savez uveo je novi program “Tournament Planner” koji će se koristiti za prijave i odjave turnira, uvid u kalendare turnira, rang liste te statistiku mečeva. Svaki član Hrvatskog teniskog saveza mora se prijaviti u sustav prema objavljenim uputama.

Upute za prijavu u novi sustav možete pronaći na www.hts.hr u gornjem desnom kutu (Upute za prijavu), a pristup sustavu je omogućen putem poveznice https://hts.tournamentsoftware.com/. Video upute za prijavu u sustav možete pronaći na Youtube kanalu HTS-a putem poveznice https://youtu.be/bTJvUpUB8eY

Za sva eventualna pitanja i nejasnoće oko registracije i prijave u sustav obratite se na e-mail adrese [email protected] i [email protected]

U novom sustavu nije moguće samostalno učitati liječničku dokumentaciju. Nove liječničke potvrde potrebno je slati na e-mail adresu [email protected] na verifikaciju. Svi zahtjevi poslani do 16:00 sati bit će obrađeni i ažurirani sljedeći radni dan.

Zahtjeve klubova za registraciju igrača potrebno je slati na email [email protected] .

Organizacije