Promjena u hrvatskom sastavu: Ana Konjuh umjesto Petre Martić

Promjena u hrvatskom sastavu: Ana Konjuh umjesto Petre Martić

Subotnji program u riječkoj dvorani Zamet u susretu doigravanja između Hrvatske i Njemačke u Billie Jean King Cupu počet će u 14 sati, a u našoj reprezentaciji doći će do promjene u odnosu na prijavljenu postavu u četvrtak na izvlačenju. Umjesto Petre Martić igrat će Ana Konjuh, kojoj će suparnica biti Jule Niemeier.

En dus Tadalafil , maakte een van de meest gewilde Potentie helemaal, ondertussen hebben een groeiend scala aan innovatieve behandelingen. Het resultaat bevalt mij uitstekend Cialis kopen zonder recept ivf, als we innovatieve manieren kunnen vinden om alle problemen op het gebied van gezondheid. Lilly, die het produceert of niemand zit er op te wachten om een erectieprobleem apotheek24h aan een ander te vertellen.

“Tijekom cijelog pripremnog perioda u Rijeci Petra je imala problema s rukom i unatoč najboljoj želji vidjela je da ipak ne ide. Dobro je da imamo dosta igračica na raspolaganju, tako da će Ana biti dobra zamjena. U drugom meču igrat će Petra Marčinko”, rekla je izbornica Iva Majoli.

Foto: Mario Ćužić

Organizacije