Sophia Santos do četvrtfinala u Skoplju, Ivon Jovanović do 3. kola u Augsburgu

Sophia Santos do četvrtfinala u Skoplju, Ivon Jovanović do 3. kola u Augsburgu

Sophia Santos plasirala se u četvrtfinale Tennis Europe turnira 3. ranga uzrasta do 16 godina u Skoplju, ona je u prvom kolu kao 5. nositeljica bila slobodna, a zatim je u drugom bila uspješnija od Makedonke Anastasije Arsovske – 6:2, 6:2. U srijedu igra protiv 4. nositeljice, Turkinje Bahar Kilic.

Uspješan je u utorak bio i Ivon Jovanović koji se probio u treće kolo Tennis Europe turnira 2. ranga uzrasta do 16 godina u njemačkom Augsburgu, Zagrepčanin je u drugom kolu bio bolji od Talijana Manuela Guerrierija (6:4, 6:4) te će mu sljedeći suparnik biti Kazahstanac Arsenij Trebuhin.

Ivano Ilić i Mateo Jerković igrat će u drugom kolu TE turnira 2. ranga uzrasta do 14 godina u Podgorici. Ivano je u prvom nastupu slavio protiv Rusa Stanislava Kunaša(7:5, 7:5), a Mateo Albanca Alexa Priftija – 6:2, 6:2.

Jou-George Gnjidić i Ana Petković poraženi su u drugom kolu TE turnira Super kategorije uzrasta do 14 godina u njemačkom Dürenu – Gnjidića je zaustavio 3. nositelj, Poljak Jan Urbanski (7:5, 6:1), dok je od Petković jača bila Rumunjka Andrea Olariu – 4:6, 6:2, 7:6(4).

Organizacije