Sporazum o poslovnoj suradnji HTS-a i ŠC-a Višnjik

Sporazum o poslovnoj suradnji HTS-a i ŠC-a Višnjik

U Zadru je u srijedu potpisan sporazum o dugoročnoj poslovnoj suradnji između Hrvatskoga teniskoga saveza i Športski Centar Višnjik.
“HTS i ŠC Višnjik danas su napravili korak dalje u ionako već uspješnoj suradnji. Iza nas je već nekoliko izuzetno dobro organiziranih velikih priredbi, kao što su dva polufinala Davis Cupa i Adria Tour, a koje su priređene na najvišoj organizacijskoj razini, u punoj suradnji dva ozbiljna partnera. U takvoj situaciji, kad znamo što Športski centar Višnjik može, s velikim zadovoljstvom i punim povjerenjem nastavljamo prema novim projektima. Osim organizacije izuzetno zahtjevnih priredbi, HTS-u je ŠC Višnjik izuzetno bitan i kao poligon za treninge i pripreme naših mladih tenisačica i tenisača. Sportska infrastruktura koja je na Višnjiku izgrađena je golemi potencijal koji želimo i moramo iskoristiti na najbolji način. Stvorili smo uvjete koji su nam nedostajali, ali ni ŠC Višnjik ni HTS ne žele na tome stati. Prvi korak bit će natkrivanje triju igrališta, što će nam biti od mnogostruke koristi: više mogućnosti za treninge, više mogućnosti za pripreme, ali i organizaciju domaćih i međunarodnih turnira”, rekla je predsjednica HTS-a Nikolina Babić.
U ime Športskoga centra Višnjik sporazum je potpisao Denis Karlović, direktor.
“Sporazum koji smo danas potpisali, Hrvatski teniski savez i Športski centar Višnjik, nova je potvrda dosadašnje nadasve uspješne poslovne suradnje krovne državne teniske organizacije, te Višnjika kao već etabliranoga odredišta za organizaciju i provođenje domaćih i međunarodnih priredaba. Želim podsjetiti da je u bliskoj prošlosti Višnjik bio domaćin dvama uspješnim polufinalima Davisova kupa (Francuska 2016., te SAD 2018.), potom domaćin međunarodnom turniru Adria Touru (2020.), zatim i brojnim drugim natjecanjima različitih kategorija. Teniski kompleks u sklopu Višnjika bio je i omiljena lokacija uspješnih priprema najboljih hrvatskih tenisača što je na svoj način izravna posljedica sjajne poslovne suradnje Hrvatskoga teniskoga saveza, koji je i u značajnoj mjeri pridonio izgradnji i opremanju kompleksa, te Višnjika. Nadalje, današnji će sporazum biti čvrsti temelj za razvoj naše dugoročne suradnje. Ta će suradnja imati niz oblika, uvijek i primarno na dobrobit teniske igre. Športski centar Višnjik uvijek će sve svoje infrastrukturne i ljudske potencijale angažirati za svaki pojedini budući teniski događaj, te će i dalje promišljeno djelovati na planu kontinuiranih zahvata na infrastrukturi. Uskoro nas očekuje realizacija postavljanja suvremenog balona nad trima terenima s tvrdom podlogom, u čemu smo uz druge subjekte imali zapaženu potporu i Hrvatskoga teniskoga saveza, a koji će zahvat omogućiti još više radnih sati tijekom cijele kalendarske godine, ali i organizaciju domaćih i međunarodnih kampova, turnira, priprema i slično”, rekao je Denis Karlović.
Više detalja možete pročitati na poveznici https://visnjik.hr/…/sporazum-o-poslovnoj-suradnji-hts-a-i…/

Organizacije