U finalu Lukas i Jandrić te Puc i Zgombić

Tena Lukas (Kaštela) i Tea Jandrić (HTK Zagreb) igrati će u finalu državnog seniorskog prvenstva koje se ovog tjedna igra na terenima Nacionalnog teniskog centra u Zagrebu. Lukas je u polufinalu bila bolja od Mije Jurašić (Ogulin) – 6:1, 6:3, a Jandrić od Ane Savić (Ponikve) – 4:6, 7:5, 6:0.

Kod tenisača, za naslov će se boriti Borut Puc (na slici) i Fran Zvonimir Zgombić (obojica HTK Zagreb) – Puc je u polufinalu pobijedio Franu Ninčevića (Dalmacija) – 6:2, 6:0, a Zgombić Antuna Pehara (Ivan Merz) – 6:4, 6:1.  

U konkurenciji muških parova pobjednici su Zvonimir Babić i Fran Zvonimir Zgombić (obojica HTK Zagreb) koji su u završnici svladali Luku Giljanovića (Mladost-Akademičar) i Filipa Marića (Iteam) – 6:2, 6:0.

U konkurenciji ženskih parova nove prvakinje postale su Tea Faber (Ponikve) i Tena Lukas koje su u finalu svladale Teu Jandrić i Anđu Claudiju Karanušić (Top spin) – 2:6, 6:3, 10:5.

U konkurenciji mješovitih parova državni prvaci su Tea Jandrić i Zvonimir Babić (oboje HTK Zagreb) koji su u finalu pobijedili Anđu Claudiju Karanušić i Roka Glasnovića (HTK Zagreb) – 7:6(5), 6:3. alt

 

 

  

Organizacije