U prodaji monografija Povijest hrvatskog teniskog saveza

Hrvatski teniski savez je 21. rujna proslavio veliki jubilej, 110 godina postojanja, a tom prilikom izdana je i reprezentativna monografija, pod nazivom Povijest hrvatskog teniskog saveza, koja je obuhvatila sve ono najvažnije što se tiče tenisa u Hrvatskoj. Od početka igranja 1881., preko osnivanja prvih klubova i organiziranog teniskog djelovanja te uključenja u Davis Cup, do moderne povijesti.

Na jednom mjestu sada su, prvi put uopće, navedeni uspjesi naših igrača početkom prošlog stoljeća, osnivanje samostalnog Hrvatskog teniskog saveza 1991., te vrijedni trofeji koje su naši tenisači i tenisačice tijekom posljednjih tridesetak godina osvajali pod hrvatskom zastavom, kao što su olimpijske medalje, Grand Slam turniri, Davis Cup…

U monografiji su objavljene i mnoge arhivske fotografije, od kojih neke nikad prije nisu bile javno publicirane, a najveće legende našeg sporta dobile su zasluženi prostor u portretima kojima su obuhvaćena njihova najveća ostvarenja, ali i zanimljive anegdote iz njihovih karijera.

Svoju biblioteku i vi možete obogatiti ovim reprezentativnim izdanjem, koje također može biti idealan poklon. Više informacija o načinu kupovine knjige Povijest hrvatskog teniskog saveza dostupno je pozivom na (01) 4830 756 ili slanjem poruke na [email protected] (moguće je osobno preuzimanje u Gundulićevoj 3 u Zagrebu ili slanje poštom, odnosno dostavnom službom). Cijena primjerka u slučaju osobnog preuzimanja je 39,82€ (300KN).

Monografija

Organizacije