U prodaji ulaznice za Davis Cup susret Hrvatske i Indije

U prodaji ulaznice za Davis Cup susret Hrvatske i Indije

U utorak poslijepodne (18. veljače) počela je prodaja ulaznica za predstojeći susret Hrvatske i Indije u kvalifikacijama za završni turnir Davis Cupa, koji je na rasporedu 6. i 7. ožujka u dvorani 2 zagrebačkog Doma sportova.

U sustavu ulaznice.hr moguće je kupiti ulaznice ili pojedinačno ili u paketu: cijena kompleta za oba dana je 70 kuna za prvu te 50 kuna za drugu kategoriju. Cijena ulaznica za jedan dan je 40 kuna prvu te 30 kuna za drugu kategoriju. Početak prvog meča i u petak i u subotu je u 15 sati.

„Pozivamo sve ljubitelje tenisa koji su u prilici doći u Zagreb u dane kad se igra susret Davis Cupa da ne propuste priliku pogledati i navijati za naše reprezentativce. Podrška s tribina naš je adut i vjerujem da ćemo svi zajedno napraviti atmosferu koja će nositi naše dečke ali i biti vrijedna divljenja za naše goste“, izjavila je Nikolina Babić, predsjednica Hrvatskog teniskog saveza.

Ususret Davis Cup dvoboju Hrvatska – Indija u subotu 29. veljače bit će održan i Kids’ Day na kojem će navijači imati prilike osvojiti ulaznice.

Organizacije

ITF
Tennis Europe
Davis Cup
Fed Cup