U Zadar stigao i Bugarin Grigor Dimitrov

U Zadar stigao i Bugarin Grigor Dimitrov

Bugarska teniska zvijezda i jedan od najboljih svjetskih tenisača stigao je u Zadar. Pridružio se Novaku Đokoviću, Alexanderu Zverevu te hrvatskim zvijezdama Borni Ćoriću i Marinu Čiliću s kojima će igrati na Adria Touru. Brojne svjetske medijske kuće izvještavaju o Zadru i Hrvatskoj kao svjetskom centru tenisa ovih dana. Dimitrova su dočekali predsjednica HTS-a Nikolina Babić te potpredsjednici Franc Regina i Neven Nakić.

”Očekujem dobre mečeve u Zadru. Mislim da nam svima treba malo pozitivnih stvari, malo dobrog provoda na terenu i mislim da ćemo se svi na to fokusirati. Prvi sam put u Zadru i ovdje je predivno, boravak ovdje ću iskoristiti i za uživanje! Pozdravljam cijelu ideju turnira, svima nam treba nešto dobro nakon ovih teških proteklih mjeseci, a i odlično je za ostanak u natjecateljskoj formi!” – izjavio je Dimitrov.

Adria Tour počinje u petak svečanim otvaranjem u 17 sati, a nakon toga slijede egzibicijski mečevi. Tour je nastao na inicijativu srpskog teniskog asa kako bi promovirao sport, pozitivne vrijednosti i fair-play, ali i skupio sredstva za one kojima je pomoć potrebna. Dio sredstava od prodaje ulaznica u Zadru namijenjen je izgradnji Nacionalnog teniskog centra u Zagrebu. Uz uzbudljive mečeve vrhunskih igrača zadarski teniski vikend obilježit će i bogat glazbeni program u kojem će nastupiti Gibonni i Petar Grašo.

Ulaznice za Adria Tour mogu se kupiti u sustavu ulaznice.hr te na blagajni ŠC Višnjik već od 120 kuna. Kupljene ulaznice vrijede i za glazbeni program.

Foto: Mario ĆUŽIĆ

Organizacije