Varaždinska Arena već u teniskim bojama

Varaždinska Arena već u teniskim bojama

Uređenje Gradske sportske dvorane – Arene Varaždin povodom predstojećeg susreta Davis Cupa između Hrvatske i Belgije u punom je zamahu! Igralište je već postavljeno i spremno će dočekati tenisače obiju reprezentacija kad u ponedjeljak dođu na prvi trening.
Preostalo je još postavljanje ograde, LED ekrana i slično, no i to će uskoro biti gotovo, pa će dvorana biti potpuno u teniskim bojama.
Hrvatska reprezentacija će prvi trening imati u ponedjeljak, kad se očekuje i dolazak belgijskog sastava, u kojem ipak neće biti Davida Goffina. Svojedobno sedmi igrač svijeta otkazao je nastup, a izbornik Steve Darcis je umjesto njega pozvao 22-godišnjeg Gauthiera Onclina.
U utorak 30. siječnja s početkom u 18:30 u dvorani će biti organiziran Dječji dan, a izvlačenje parova bit će u petak s početkom u 12 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu. Tada će se saznati tko će otvoriti program u subotu, kada je prvi meč na rasporedu u 14 sati.
Ulaznice su u prodaji na poveznici https://www.ulaznice.hr/web/regular/15045068 Na raspolaganju su dnevne ulaznice po cijeni 10 eura, te komplet za oba dana, po cijeni od 15 eura.

Organizacije