Večer hrvatskog tenisa i Kvarnera

Večer hrvatskog tenisa i Kvarnera

Postala je već tradicija da se na slobodan dan kada hrvatska Davis Cup reprezentacija ne igra svoj susret održi Večer hrvatskog tenisa i Kvarnera. Ovaj put priređena je u hotelu Amati Design u Bologni.
Večer je otvorila predsjednica Hrvatskog teniskog saveza Nikolina Babić koja se tom prigodom zahvalila se prisutnim novinarima na dolasku, te Turističkoj zajednici Kvarnera s kojom suradnja traje već dugi niz godina.
Nakon prezentacije turističkih potencijala regije Kvarner, okupljeni su uživali u proizvodima proizvođača s područja Primorsko-goranske županije. Tvrtka Buretić Bregi prezentirala je svoje proizvode a vlasnik Dalibor Buretić je rezao veliku šunku. Za uživanje u vinima iz Vrbnika s otoka Krka, Žlahtini i Sansigotu, pobrinule su se Vinarija Gospoja, Kuća vina Ivan Katunar i Vinarija Nada.
Za dobru atmosferu brinuli su se članovi službene glazbe hrvatske Davis Cup reprezentacije „Dečki s Kvarnera“ koji su sastavljeni od najboljih članova puhačkih orkestara Trsat, Spinčić, Lovran i Marinići. Dečki s Kvarnera svojim sviranjem donijeli su djelić Kvarnera u Bolognu, zasviravši niz domaćih skladbi: Opatijske Oštarije, Va Permani ću poć…
Foto: Mario Ćužić

Organizacije