Vedran Martić: Velika čast i zadovoljstvo

Vedran Martić: Velika čast i zadovoljstvo

Vedran Martić ući će u novu sezonu s novim važnim zadatkom na svojem trenerskom putu. Odlukom Upravnog odbora Hrvatskog teniskog saveza, Martić je preuzeo dužnost izbornika hrvatske Davis Cup reprezentacije, a uz novu ulogu saveznog trenera HTS-a, u 2020. slijedi puno izazova na natjecanjima i u pripremama.
Novi hrvatski izbornik veseli se izazovima koji su pred njime i igračima.
“Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam odabran za izbornika hrvatske Davis Cup reprezentacije”, rekao je Martić nakon preuzimanja dužnosti.
“Naša ekipa je sjajna, sve su to vrhunski igrači. Nadam se da će se dobro pripremiti za narednu sezonu jer nas već u ožujku čeka nastup protiv Indije”, dodao je novi izbornik, misleći na susret kvalifikacija za madridsku završnicu Davis Cupa, 6. i 7. ožujka iduće godine u Hrvatskoj.
“Veselim se i nastupu naših igrača na Olimpijskim igrama. To je vrlo važni turnir, nadam se da će svi biti zdravi i u dobroj formi i da ćemo ostvariti dobar rezultat”, zaključio je Martić u najavi 2020., u kojoj će veliki dio pozornosti biti usmjeren i na ljetne OI u Tokiju, na kojima je teniski turnir na rasporedu od 25. srpnja do 2. kolovoza.

Organizacije

ITF
Tennis Europe
Davis Cup
Fed Cup