Vedran Martić u Zadru: U planu je da dođu svi momci kada se približi sezona

Vedran Martić u Zadru: U planu je da dođu svi momci kada se približi sezona

Hrvatski izbornik Vedran Martić posjetio je dio hrvatske Davis Cup reprezentacije koja od početka tjedna trenira u Zadru, na terenima Višnjika. Prije nego krenu u Osijek gdje se na početku lipnja održava Hrvatski Premier Tenis, hrvatski igrači brusit će formu na svibanjskim pripremama, a izbornik ih je došao pozdraviti i provjeriti kako prolazi posao na terenu.

– Već sam duže vrijeme u kontaktu s Bornom Ćorićem, Bornom Gojom, Matijom Pecotićem, dio momaka odlučio se za pripreme u Zadru dok se ne pokrene sezona nakon koronavirusa. Napravljeni su novi tereni, momci su zadovoljni – kazao je Martić, dodajući da su sadašnje pripreme samo dio zadarske priče koja će u nastavku godine dobiti i novo poglavlje.

– Plan je da organiziramo kamp koji bi trajao oko dva tjedna nakon što budemo znali više o ponovnom pokretanju sezone. Dio Davis Cup momčadi sada trenira u Zadru, a mislim i da će svi momci doći u Zadar kada se približi sezone. Onda ćemo odigrati više sparinga, mečeva i pripremiti se za sezonu – istaknuo je hrvatski izbornik, dodajući da se na Višnjiku može naći sve što tenisačima treba.

– Tu su novi kvalitetni tereni, Zadar je lijepo mjesto za trening, s dobrom klimom – zaključio je Mart

Organizacije