Veličanstven doček svjetskih prvaka: Najljepši dan u životu!

Veličanstven doček svjetskih prvaka: Najljepši dan u životu!

Našim najboljim tenisačima, koji su u Lilleu protiv Francuske osvojili naslov pobjednika Davisova kupa, priređen je u ponedjeljak veličanstven doček na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića pred više tisuća oduševljenih navijača.

Tenisače su iz autobusa pjesmom “Igraj moja Hrvatska” dočekali Zaprešić Boysi, nakon toga su hrvatski reprezentativci jedan za drugim dolazili na pozornicu, a najviše ovacija dobio je naš najbolji tenisač Marin Čilić.

 – Presretni smo što smo Hrvatskoj donijeli ovaj trofej i pokazali da smo najbolji. Ovo je strašno, ovo je doček kao iz snova – izjavio je najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić.

Nakon intonacije hrvatske himne, u polusatnom programu nizale su se pjesme.

– Ovo mi je najljepši dan u životu. Hvala vam svima – rekao je Borna Ćorić i poveo pjesmu: ‘Bježite ljudi, bježite iz grada’, Mate Pavić dizao je atmosferu s ‘ Daj Francuze da se igramo’, kao pjevač se okušao i izbornik Žaljko Krajan s pjesmom ‘Ja sem Varaždinec, Varaždinec, Domovine sin’, Franko Škugor je zapjevao ‘Dalmacijo, ružo moja procvala’…

Vrhunac je nastao kada su tenisači zajedno sa Zaprešić boysima zapjevali “Neopisivo”, a u glazbenom je dijelu nastupilo i Prljavo kazalište.

Trenuci koje će svi dugo, dugo pamtiti….

Fotografija: HINA/Damir SENČAR

Organizacije