Zagrebački mališani odmjerili snage s teniskim zvijezdama

Zagrebački mališani odmjerili snage s teniskim zvijezdama

Prohladna subota u srcu Zagreba protekla je u znaku sporta, druženja i novih prijateljstava. Brojni zagrebački mališani okupili su se na Kids’ Dayu i ususret nadolazećem sportskom spektaklu Davis Cupa između Hrvatske i Indije koji nas 6. i 7. ožujka očekuje u zagrebačkom Domu sportova te zaigrali tenis s našim reprezentativcima.

„Jako sam sretan što smo se ususret Davis Cupu imali prilike predstaviti građanima, a posebno družiti se s djecom. Veseli me što su došli u tako velikom broju i nadam se da će nas doći podržati i u našem susretu protiv Indije“ – istaknuo je Marin Čilić.

Na Kids’ Dayu sudjelovali su igrači hrvatske teniske reprezentacije koje ćemo za samo tjedan dana bodriti na Davis Cupu. Velika teniska imena izazvala su izniman interes građana koji su oduševljeno prilazili i fotografirali se sa svojim idolima. Oni najsretniji na druženju su osvojili ulaznice za teniski spektakl u Zagrebu.

„Druženjem s djecom želimo približiti ovaj sport mladima. Uz zabavu i tjelesnu aktivnost, upravo druženje na Cvjetnom trgu ujedno je i poziv našim građanima na nadolazeći Davis Cup gdje ćemo nadam se u što većem broju bodriti naše igrače“ – istaknula je predsjednica Hrvatskog teniskog saveza Nikolina Babić. 

“Druženje s djecom uvijek mi predstavlja zadovoljstvo. Nekada sam i ja bio dijete koje je imalo svoje idole. Nadam se da su mališani uživali koliko i mi te se nadam da će nas doći podržati u ovom nadolazećem vrlo bitnom susretu protiv Indije. Sretni smo što ćemo ponovo igrati pred domaćom publikom uz veliku podršku i vjeru u pobjedu – rekao je izbornik hrvatske teniske reprezentacije Vedran Martić. 

Dom sportova ovog će petka zablistati u novom ruhu i na najbolji će nas način predstaviti teniskom svijetu. Ulaznica za dvoboj mogu se kupiti u kompletu za 70 kuna za prvu te 50 kuna za drugu kategoriju. Cijena ulaznica za jedan dan je 40 kuna za prvu te 30 kuna za drugu kategoriju. Početak prvog meča i u petak i u subotu je u 15 sati. 

Ulaznice osigurajte i putem web stranice www.ulaznice.hr 

Organizacije