Započelo HEP Seniorsko prvenstvo Hrvatske

Započelo HEP Seniorsko prvenstvo Hrvatske

Zadarski Teniski klub Borik i hotelski resort Falkensteiner Borik ovog su tjedna dom za tenisačice i tenisače koji će se u narednim danima boriti za titule najboljih na HEP Seniorskom prvenstvu Hrvatske. Kvalifikacije za prvenstvo su već započele, a glavni dio turnira na kojem će u uzbudljivim mečevima snage odmjeriti oni najbolji očekuje nas od srijede, 7. do nedjelje, 11. srpnja.

“Odaziv igrača na turnir je odličan, a na njemu sudjeluju tenisači i tenisačice s WTA, ATP i ITF lista. Kod tenisača su prijavljeni neki od najtalentiranijih hrvatskih i europskih igrača, ali i oni koji su već neko vrijeme među profesionalcima. Kod tenisačica tu su hrvatske reprezentativke u Billie Jean Cupu Tena Lukas i Tara Würth, ujedno prošlogodišnja pobjednica, koje nam se ove godine ponovo vraćaju, kao i brojne druge tenisačice i tenisači.” – izjavio je direktor turnira Toni Dujmenović te dodao: “Zadovoljstvo nam je organizirati ovaj turnir drugu godinu u kontinuitetu upravo u Zadru i u odličnim uvjetima pružiti svim sudionicima, a pogotovo domaćima među kojima je najbolja tenisačica iz Zadra, Angela Marnika na devetom mjestu seniorske rang liste HTS-a od koje očekujemo jedan veliki iskorak, te im se trudimo omogućiti da naprave željene rezultate pred svojom publikom, obitelji i prijateljima. Pozivam sve da nam se poštujući epidemiološke mjere pridruže u uzbudljivim mečevima koji nas očekuju.”

Na turniru sudjeluje 82 igračice i igrača. Pobjednike očekuje novčana nagrada, a tu su i pehari za finaliste i polufinaliste u svim kategorijama. Turnir se održava uz podršku sponzora HEP-a poštujući sve epidemiološke mjere. Ulaz na turnir je slobodan, a mečeve možete pratiti svakog dana od 9 sati sve do nedjelje, 11. srpnja.

Organizacije